• Netwerkbeheer
  • Systeembeheer
  • Beveiliging
  • Onderhoud
  • Hard- en Software

Om uw netwerk in goede conditie houden zal regelmatig onderhoud moeten worden gepleegd. De apparatuur in uw netwerk dient altijd voor u klaar staan en mag u een betrouwbaar gevoel geven. Immers, wie wil er nu een systeem dat niet, of slecht werkt. Het beheren van netwerken is voor ons dagelijkse kost.

Netwerkbeheer kunnen wij volledig op afstand uitvoeren met uitzondering van het vervangen van onderdelen. Uiteraard komen wij ook op locatie, vooral wanneer de beveiliging het niet toelaat om op afstand te werken.

Het beheren van uw netwerk is een terugkerende taak dat steeds gecontroleerd en onderhouden zal moeten worden. Logbestanden lopen vol, software en security patches moeten worden geïnstalleerd, firmware's moeten worden bijgewerkt, backups moeten worden getest en virusscanners dienen up-to-date te zijn.

deKruijf IT-Diensten heeft verschillende mogelijkheden voor het beheer van uw netwerk op afstand of op locatie, op afroep of regulier bezoek.

Wilt u meer weten over Netwerkbeheer door deKruijf IT-Diensten? Neem even contact met ons op!

Waar de grote IT-Bedrijven in Nederland vaak te weinig aandacht en begrip hebben voor de MKB-organisaties, kunt U voor het systeembeheer juist bij deKruijf IT-Diensten terecht. Wij beheren uw Windows Server(s) en Werkstations, ongeacht de versie.

Het is vaak niet rendabel voor het MKB om een IT-er in dienst te nemen en mede hierdoor wordt het systeembeheer uitbesteed. Wanneer u behoefte heeft aan extern systeembeheer bent u aan het juiste adres. Systeembeheer is voor uw organisatie een zorg, en voor ons dagelijkse kost. Wij kunnen systeembeheer zowel op locatie als op afstand uitvoeren waardoor u zich op de kernactiviteiten kunt richten.

Systeembeheer op locatie:
Wij komen op vooraf afgesproken tijdstippen op uw locatie uw systemen beheren.

Systeembeheer op afstand:
Wij maken gebruik van Remotebeheer Tools waarmee uw systemen op afstand kunnen worden beheert. Deze tools maken uiteraard gebruik van een hoge beveiliging.

Geïnteresseerd? Neem even contact met ons op!

Voor het beveiligen van uw netwerk zijn verschillende oplossingen mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en huidige infrastructuur kan het beveiligingsnivo hoger of lager ingesteld worden. Het doel van deze beveiliging is natuurlijk het waarborgen van databeschikbaarheid en het tegenhouden c.q. voorkomen van computeraanvallen.

Ook het bij testen van uw huidige beveiligingsinstellingen ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin de verschillende beveiligingslagen en situatie wordt weergegeven.

Gelukkig heeft deKruijf IT-Diensten nog een heel scala aan overige technische mogelijkheden tot haar beschikking om de beveiliging van uw systemen naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen.

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw netwerk? Neem even contact met ons op!

Door deKruijf IT-Diensten kunt U uw systemen laten onderhouden. Hierbij verzorgen wij de software en/of hardware updates die voor uw systemen en software beschikbaar zijn. Door het tijdig onderhouden van uw systemen en software, voorkomt u dat uw hardware of software oplossingen niet meer functioneren met elkaar. Hierdoor blijft de Up-Time van uw systemen en software dus zo hoog mogelijk.

Indien u geen onderhoud op uw systemen pleegt loopt u natuurlijk niet alleen het risico dat uw systemen niet meer werken maar wordt tevens uw netwerk een potentieel doelwit voor hackers. Het tijdig bijwerken van uw hard-en software is dus de beste keuze. Wij kunnen u hierin ondersteunen. Door goed en tijdig preventief onderhoud te plegen hoeven uw medewerkers niet met de armen over elkaar te zitten en blijft de beveiliging van uw netwerk gewaarborgd.

Indien u gebruik maakt van een onderhoudscontract van deKruijf IT-Diensten ben u niet alleen verzekert van een goed werkend systeem, maar bent u tevens goedkoper uit.

Wilt U meer weten over het onderhouden van uw systemen? Neem even contact met ons op!

deKruijf IT-Diensten levert naast het ontwerpen en beheren van bedrijfsnetwerken ook de benodigde hard- en software.

Hardware

Voor de hardware oplossingen leveren wij voornamelijk A-merken vanwege de goede garanties en service. De apparatuur zal immers voor langere tijd ingezet worden en u wilt er op kunnen rekenen dat dit blijft werken. Voor sommige merken geldt een garantie en/of service van 1 tot 5 jaar afhankelijk van uw wens. Hiermee is tevens een goede support voor de apparatuur gewaarborgd en mocht er toch een defect optreden dan zijn de onderdelen nog steeds leverbaar. Dit is wat een A-merk onderscheidt van B-merk.

Software

Wij leveren de meest gangbare software die nodig is binnen het MKB. Hierbij denk u aan:

  • Besturingssytemen
  • Beveiligingssoftware (Antivirus, Antispam en Firewall oplossingen)
  • Kantoor Applicaties (Microsoft Office suites en losse software componenten)
  • Backup Software
  • Documentbewerking

Licenties

Voor veel software zijn verschillende licentie-bundels beschikbaar. Afhankelijk van het product en de benodigde aantallen kunnen wij interessante aanbiedingen verstrekken zodat u niet te duur uit bent.

Onderhoud en abonnementen

Voor diverse software is het mogelijk een onderhoudsabonnement af te sluiten zodat deze software tijdig kan worden bijgewerkt. Hiermee bent u verzekert van altijd de laatste versie met de nieuwste functionele mogelijkheden binnen de software. Dit voorkomt niet alleen een hoop ergernis bij gebruik tussen verschillende apparaten, maar biedt u tevens meer functionaliteit van de beschikbare software.


 

Home | Software | Diensten | Waarom Ons | Contact | Support

 
E-MAIL info@dekruijf.nl    |   TEL +31 (0) 318 653 868   |   FAX +31 (0) 318 653 855   |   ADRES  Zonneoordlaan 49, 6718 TL EDE